Eten en drinken

Tijdens Amma’s bezoek in de Expo is er een ruim aanbod van heerlijke drankjes en vegetarisch eten. Dit alles wordt tegen zeer schappelijke prijzen aangeboden.

Het Indiase restaurant met authentieke Indiase maaltijden met dal, curry, rijst, raita en groenten. Er is een Westers restaurant met soep, stoofpotje, saladebar, groentekroketten, broodjes en allerlei lekkernijen. Het eten van het Westers restaurant is gedeeltelijk biologisch.

Ook is er een gezellige Koffiecorner met cappuccino, espresso, koffie verkeerd, gewone koffie, verschillende soorten thee en gebak. Iedereen wordt uitgenodigd om zelfgebakken taarten mee te nemen.

Daarnaast zijn er Indiase snacks verkrijgbaar (lekkernijen uit voornamelijk Zuid-India)

Al deze eetgelegenheden zijn in principe altijd geopend; vanaf 08.30 uur ‘s morgens tot aan het einde van de darshan ‘s avonds. Er is korte sluiting op dinsdagavond 28 november van 19.00 tot het begin van de bhajans rond 20:30 uur en op woensdagavond 29 november van 18:30 uur tot het begin van Amma’s darshan rond 20:30 uur.

Daarnaast is er het Indiase restaurant voor een volledige Indiase maaltijd.
Deze is iedere dag geopend voor de lunch van 12:00 tot 16:00 uur.

Dinertijden zijn op:
–     dinsdag 16 oktober van 18.00 – 19.00 uur en 20.30 – 24.00 uur
–     woensdag 17 oktober van 20.30 – 24.15 uur

Het programma van Amma in Nederland is gratis toegankelijk en wordt gedragen door honderden vrijwilligers. De opbrengst van de catering wordt gebruikt om de onkosten van Amma’s bezoek te dekken. Mocht er geld overblijven, dan gaat dat in zijn geheel naar de projecten van Embracing the World.

Als je een materiële bijdrage wil leveren aan het programma, dan kun je iets lekker van thuis meenemen en als donatie afgeven bij de Koffie Corner. Daar wordt jouw bijdrage dan verkocht. Als je zelf iets bakt, vermeld dan wel de ingrediënten. Op die manier weten we of iets bijvoorbeeld glutenvrij is, eieren bevat en dergelijke. Gebruik alleen vegetarische ingrediënten. Dank je wel!